Heen Datum: 12/08/2017
Terug Datum: 13/08/2017
Aantal dagen: 2
Afstand: 160km
Hoogte meters: meer dan je lief is :-)
Prijs: 175 € per persoon

Transbaraque 2017

We nemen je tijdens dit mountainbike weekend mee langs de meest technische trails rond Spa.
Niet kilometervreten is het thema, maar trail hunten.
Twee dagen biken naar een technisch hoogtepunt en tot op het hoogste punt van België.
Dat is wat je kan verwachten van dit bikeweekend met Transactief.

We vertrokken eerst van twee relatief korte afstanden omdat deze streek technisch veeleisend is en je op dat vlak al erg op de proef zal gesteld worden. Maar de regio bleek zo mooi dat we geen einde konden maken aan het parcours en zo komt het dat we je twee lange fietsdagen kunnen bieden waarbij al je zintuigen geprikkeld zullen worden.

Maar geen nood voor wie wat minder uren in het zadel wil doorbrengen.  Want elke fietsdag heb je de mogelijkheid om kortere lussen te nemen die je de kans bieden om net iets vroeger in de gîte terug te komen. En zoals bij Transactief bekend zal een warm onthaal en heerlijk sportvoer steeds op je wachten.

Onderweg word je tijdens dit mountainbike weekend voorzien van alles wat een biker nodig heeft. Je komt op vooraf afgesproken plaatsen onze befaamde ravitokoffers tegen. En deze zijn gevuld met allerlei lekkers. Je benen zullen niets te kort komen.

Heb je pech onderweg? Dan staat onze man in zijn Defender 130 binnen de kortste keren paraat om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Zijn de brokken niet meer te reparere? Dan stap je aan boord van de Transbak en beleef je de rit van achter de schermen. Avontuur verzekerd.

Waar wacht je nog in om de benen in te smeren en je in te schrijven voor dit unieke mountainbike weekend in de prachtige streek van de Raid des Hautes Fagnes. Onze parcoursbouwer Lowie zorgt ervoor dat je je geen seconde verveelt!

Geniet van de beelden van vorig jaar tijdens de Transbaraque!

Transbaraque 2017 Mountainbike weekend

Inschrijven voor Transbaraque 2017


WhatsApp Whatsapp ons