Terug naar event Inschrijven

Transportugal

Niveau

Rit 1 – 4

We bieden jullie vier volledige fietsdagen en een halve dag langs de mooiste trails rond de Quinta De Cerca. De trails worden sinds 7 jaar door local biker Alfredo ontdekt en onderhouden.

  • Drie dagen met telkens twee lussen van 40 km (voormiddag) en 30 km (namiddag) die vertrekken vanuit de quinta.
  • Als koninginnerit fietsen we vanuit de quinta naar het hoogste dorpje van Portugal en kronkelen we minstens 60 km doorheen het gebergte Serra De Estrella. We zijn de hele dag van huis en in totaal heb je die dag 120 wondermooie kilometers in de benen. (Deze rit is afhankelijk van de weersomstandigheden in de bergen op dat moment.) 

Verblijf

We verblijven op de Quinta da Cerca, een vakantieverblijf op een landgoed (Quinta) van 15ha. De quinta biedt een uitzicht op de Serra da Estrela, een indrukwekkend bergmassief met Portugal´s hoogste toppen, gelegen in een streek voor mensen die houden van ruige natuur, van zon, rust, van eenvoud en van biken natuurlijk! Aan een goedkoper tarief slaap je in een caravan of tent op de camping. (tenten voorzien door de organisatie)

  • Handdoeken en bedlinnen zijn inbegrepen als je een kamer boekt.
  • Op de camping voorzie je een slaapzak. Een matje, de tenten en caravans staan al klaar.

Inbegrepen in de prijs: alle maaltijden, overnachtingen, transfer van en naar de luchthaven, bevoorrading en technische assistentie onderweg, eigenlijk alles behalve drank bij de maaltijden en aan de bar. 😉

Vervoer

Deze meerdaagse begint op de luchthaven van Porto, waar we jullie opwachten met een bus voor het vervoer naar de quinta, ongeveer 2 uur rijden. ​ ​De vlucht zit niet in de prijs, de transfer van en naar de luchthaven is wel inbegrepen.
Volgende vluchten zijn aan te raden:

Heenvlucht zondag 29/9, keuze uit 2 vluchten:

  1. SN – TP6781 : BRU – 10.35u => OPO – 12.05h
  2. TAP – TP0653 : BRU – 11.10u => OPO – 12.50u

Terugvlucht vrijdag 4/10

  1. TAP – TP0654 :  OPO – 17.35u => BRU 21.05u

De transferbus vertrekt zondag op 29/09  om 13h00 in Porto Airport en zet je terug af op vrijdag 04/10 om 15h00.

Je mag ook op eigen houtje naar de Quinta komen, we verwachten je daar dan zondag 29/09 om 16h.

Fiets vervoeren of huren?

Je fiets kan mee met jou op de vlucht. Je moet je fiets wel aanmelden bij de luchtvaartmaatschappij zodat ze plaats kunnen voorzien. Via TAP kost het ongeveer € 50 voor een enkele reis. Je fiets verpak je op voorhand in een fietsdoos dat je bij je fietsenmaker kan ophalen of in een daarvoor bestemde fietstas ( Type Evoc ).

Je kan ook ter plaatse een fiets huren, dit komt op € 150 voor de vijf dagen.

 

bool(true)