Terug naar event Inschrijven

Portugal, Midoes 2020

Niveau Portugal, Midoes

De trails zijn allemaal perfect berijdbaar. Soms fiets je op piste, maar vaker bike je langs goed onderhouden en perfect swingende singletracks.
Alfredo en zijn team zorgt ervoor dat elke meter van het parcours er verzorgd bij ligt.
Enkel het klimmen zal je af en toe wat moeite kosten ūüėČ

Rit 1 – 4

We bieden jullie vier volledige fietsdagen en een halve dag langs de mooiste trails rond de Quinta De Cerca. De trails worden sinds 7 jaar door local biker Alfredo ontdekt en onderhouden.

  • Drie dagen met telkens een lus van 40 km (voormiddag) en 20-30 km¬†(namiddag) die vertrekken vanuit de quinta.
  • Een dag rijden we een rit van 66km en zijn we een hele dag van huis.

Verblijf

We verblijven op de Quinta da Cerca,¬†een vakantieverblijf op een landgoed (Quinta) van 15ha. De quinta biedt een¬†uitzicht op de Serra da Estrela,¬†een indrukwekkend bergmassief met Portugal¬īs hoogste toppen, gelegen in een streek voor mensen die houden van ruige natuur, van zon,¬†rust, van eenvoud en van biken natuurlijk! Aan een goedkoper tarief slaap je in een caravan. ( check bij ons de mogelijkheden info@transactief.be )

  • Handdoeken en bedlinnen zijn inbegrepen

Inbegrepen in de prijs: alle maaltijden, ontbijt, uitgebreide lunch, overnachtingen, transfer van en naar de luchthaven, bevoorrading en technische assistentie onderweg. Eigenlijk alles behalve drank bij de maaltijden en aan de bar. ūüėČ

Let op, de kamers zijn op basis van 4-personen. Het is niet mogelijk om een singlekamer  te boeken.

Vervoer: vlucht Brussel – Porto

Wij boeken graag je vlucht op een datum en uur naar keuze. Wij raden een  van beide vluchten aan, maar je kan ook vliegen op een andere datum. Neem contact op om concreet af te spreken. info@transactief.be/ 0487 63 99 07

Heenvlucht zondag 27/9, keuze uit 2 vluchten:

  1. SN – TP6781 : BRU – 10.35u => OPO – 12.05h
  2. TAP – TP0653 : BRU – 11.10u => OPO – 12.50u

Terugvlucht vrijdag 2/10

  1. TAP РTP0654 :  OPO Р17.35u => BRU 21.05u

Je mag ook op eigen houtje naar de Quinta komen, we verwachten je daar dan zondag 29/09 om 16h.

Fiets vervoeren of huren?

Je fiets kan mee met jou op de vlucht. Je moet je fiets wel aanmelden bij de luchtvaartmaatschappij zodat ze plaats kunnen voorzien. Via TAP kost het ongeveer ‚ā¨ 50 voor een enkele reis. Je fiets verpak je op voorhand in een fietsdoos dat je bij je fietsenmaker kan ophalen of in een daarvoor bestemde fietstas ( Type Evoc ).

We kunnen ook voor vervoer over de weg zorgen zodat je fiets niet mee op de vlieger hoeft. Je zal hem dan een week voor een een week na de reis even moeten missen. Kostprijs rond de ‚ā¨ 120, nog te bepalen afhankelijk van het aantal personen.

Je kan ook ter plaatse een fiets huren, dit komt op ‚ā¨ 150 voor de vijf dagen.

 

bool(true)
WhatsApp Whatsapp ons