fbpx
Terug naar event Inschrijven op de reservelijst

Wales, Afan & Brecon Beacons

Niveau

Natural Trails

We starten met een tocht van ongeveer 32km in de buurt van de Afan Lodge. Kort na de middag zijn we terug en in de lodge en na een koffie trekken we er terug op uit op de trails van het Afan Trail Center.

  • Voormiddag: 32 km –  1200 hm
  • Namiddag: afstand naar keuze in trail center

Brecon Beacons

Afspraak in de Brecon Beacons and Black Mountains vandaag. Hier sta je in verbazing van de grootsheid van Wales en zijn bergen. We voorzien een rit van 65 km naar de hoogste toppen van deze gebergten. Een letterlijk hoogtepunt in onze Welshe vierdaagse.

  • Volledige dag: 65 km – 1800 hm

Swansea sea ride

Altijd bergaf naar de zee… En in de namiddag altijd bergop terug naar de Afan Lodge! Zo kan je deze dag in grote lijnen omschrijven. Een uitdagende track met de zee als letterlijk dieptepunt en figuurlijk hoogtepunt. ’s Middags lunchen we dan ook met zicht op de zee. Totaal 67km

  • Volledige dag: 80 km – 1600 hm

Trailcenter Wales

De laatste fietsdag… In de voormiddag biken we nog een laatste keer op de natural trails. Een kleine 30 km. In de namiddag trekken we naar het Trail Center in Glyncorrwg om nog wat te raggen. Een trailcenter biedt een waaier van aangelegde trails in de natuurlijk omgeving. Dit is draaien, keren, tot je er duizelig van wordt, de typische way of biking van de Welshmen. Dit ga je missen als je weer in België bent.

  • Voormiddag: 27 km –  950 hm
  • Namiddag: afstand naar keuze in trail center

Je kan ook een volledige dag in het trail center doorbrengen.

Verblijf Wales

Tijdens de Transwales verblijven we 5 nachten in de Afan Lodge, een hotel helemaal op maat van bikers gerund voor en door bikers. Deze lodge is een jong familiebedrijf dat gemoedelijkheid uitstraalt. Louise, Richard, Sunny, Nigel en Tom Tom weten als geen ander wat je als biker nodig hebt. ‘Make yourself af home’ is het statement van de Afan Lodge.  We slapen op kamers van min 2 en max 5 personen.

  • bedlinnen en handdoeken zijn voorzien
  • fietsenstalling verzekerd achter slot en grendel

Transport Wales

De prijzen van onze events zijn steeds zonder vervoer. Een weekend of meerdaagse begint op de startplaats van de eerste rit. ​Deze meerdaagse start in de Afan Lodge in Wales op zondag 02 juni om 18u. Naar dit event kom je het makkelijkste met de wagen en de Shuttle (Autotrein) onder het kanaal van Calais naar Folkstone. De rit vanuit Brussel is ongeveer 8h, oversteek met de wagen op de trein ( 45 min ) ingerekend. Rij je niet graag alleen? Of schrikt linksrijden af? Een maand voor vertrek nodigen we alle deelnemers uit om te carpoolen en die oproep is gegarandeerd succesvol. De trein boek je op voorhand via deze link: http://www.eurotunnel.com

Inschrijven op de wachtlijst

bool(true)
WhatsApp Whatsapp ons