Georganiseerd door Transactief

Trekking in Nepal Solokhumbu

Nepal 2.575

We nemen je mee op trekking in deze prachtige Solokhumbu regio. We stappen tot op grote hoogte en komen in contact met de Tibetaanse Monniken cultuur

Georganiseerd door Moana

Zeilen rond de Britse Kanaaleilanden

Frankrijk 2.195

Zeilen rond de Britse Kanaaleilanden, actief meewerken op een echte zeilboot. Aanmeren op idyllische eilandjes en de oneindigheid van een azuurblauwe zee ervaren.

Georganiseerd door Alps Epic Events

Met de gravel bike in de Alpen – Alps Epic

Frankrijk 990

Biken op eigen tempo langs vlot berijdbare paden en genieten van deze prachtige streek gepamperd door Transactief? Dit kan tijdens de Alps Epic Gravel formule.

Georganiseerd door Transactief

Mountainbiken in Mongolië

Mongolië

Mongolië, een land dat doet dromen. We kennen het van de uitgestrekte landschappen en de tentenkampen van de nomaden. Wij nemen je mee om te mountainbiken in Mongolië. Een totaalbeleving waar je tot nu toe alleen maar van kon dromen.

Georganiseerd door Transactief

Mountainbiken in Schotland 7Stanes

Schotland 1.755

Zes dagen mountainbiken in Schotland over vloeiend aangelegde trails en in de weidse ruwe Schotse natuur. Een droombestemming van elke biker.

Georganiseerd door Transactief

E-biken in Nepal Solokhumbu

Nepal 2.975

We nemen je op de e-bike mee naar de kleurrijkste regio van Nepal. Solokhumbu verbergt vele kloosters, boeddhistische tempels en vooral een machtig zicht op Mount Everest.

Georganiseerd door Transactief

Mountainbiken naar de top van de Kilimanjaro

Tanzania 1.625

Met de fiets naar de top van de hoogste berg op het Afrikaanse continent. We klimmen naar de top van de Kilimanjaro met de mountainbike!

Georganiseerd door Transactief

Mountainbiken in Nepal Mustang

Nepal 2.975

Met deze mountainbikereis naar Nepal nemen we je mee naar grote hoogtes. Je ontdek alle rijkdom en diversiteit van het land en vooral zijn onvergetelijke paden.

Georganiseerd door Transactief

Transmorvan: Grande Traversée – Noord

Frankrijk

Op vijf uur rijden van Brussel in een prachtige, nog weinig bekende streek. Hier rijden we een zesdaagserit op lijn waar je je hart en je benen bij kan ophalen.

Georganiseerd door Transactief

Mountainbiken in Portugal

Portugal 1.335

Vier fietsdagen op de uitlopers van de Serra de Estrella op wondermooie trails gebouwd en onderhouden door local bike freak Alfredo.