Georganiseerd door Transactief

Mountainbiken in Zuid-Afrika – Cape Pioneer

Zuid-Afrika 1.405

De “Race With Soul”, dit is de mooie bijnaam van de prachtige Cape Pioneer Trek in Zuid-Afrika, een zevendaagse mountainbike wedstrijd in een van de meest tot de verbeeldingsprekende Afrikaanse landen.

Georganiseerd door Transactief

Voorstelling Reisprogramma 2023

Bergpallieters - Buggenhout

Kom luisteren en goesting krijgen in een avontuurlijke reis met Transactief. Foto’s en filmpjes zullen je doen watertanden voor een geweldige trip met Transactief!

Georganiseerd door Transactief

Mountainbiken in Spanje – Sierra Nevada

Spanje 995

Vier dagen mountainbiken in de prachtige Sierra Nevada, een stuk ongerepte natuur midden in de bergen met oneindig veel singletracks en pittige hoogtemeters.

Georganiseerd door MTBclinics.be

Singletracks rijden met gids – Ride2TheArdennes

Houffalize

Singletracks rijden in de Ardense bossen? We gaan op zoek naar de mooiste ‘wortelpaden’ of ‘roots’. Vitamientjes opdoen, zoals we zeggen.

Georganiseerd door Alps Epic Events

Met de gravel bike in de Alpen – Alps Epic

Frankrijk 990

Biken op eigen tempo langs vlot berijdbare paden en genieten van deze prachtige streek gepamperd door Transactief? Dit kan tijdens de Alps Epic Gravel formule.

Georganiseerd door Transactief

Mountainbiken in Zwitserland – Huttentocht

Zwitserland 1.345

Biken in het Zwitserse hooggebergte, een uiterst uitdagende en prachtige omgeving. Slapen in berghutten en genieten van al het moois wat deze machtige streek te bieden heeft.

Georganiseerd door Transactief

Mountainbiken in Italië – Rally Di Romagna

Italië 700

Deze Rally Di Romagna is een meerdaagse MTB wedstrijd die je het mooiste van de streek laat zien. Heel toegankelijk technisch en qua logistiek

Georganiseerd door Transactief

Transvoeren – Mountainbiken in de Voerstreek

België 375

Drie dagen mountainbiken in de Voerstreek. Voeren, Valkensburg, ronkende namen als het op mountainbiken aankomt. Het is er prachtig mountainbiken

Georganiseerd door Transactief

All Mountain Enduro Atlas Marokko

Marokko 1.335

Deze reis neemt je mee door het Marokkaanse Atlas gebergte. En dan vooral in dalende lijn. Deze All Mountain Enduro week brengt je naar de mooiste singletrails en de meest typische verblijven op unieke locaties.

Georganiseerd door Transactief

Mountainbiken dwars door De Kempen

België

Drie dagen mountainbiken dwars door de Kempen. Als je denkt plat, platter, platst, dan kom je bedrogen uit. Het is er prachtig mountainbiken