Terwijl jij wegdroomt van nieuwe onontgonnen bikespots, zitten wij op de fiets deze plekjes te verkennen zodat we je er volgend jaar mee naartoe kunnen nemen.

In het najaar zien we ons thuisfront amper, maar dat is allemaal voor de goede zaak: een gloednieuw seizoen 2017 voorbereiden. 

We gunnen je hier graag een blik op onze agenda, zo weet je niet alleen wat we wanneer uitspoken, maar krijg je ook een glimp van de nieuwe bestemmingen die we voor jou en je benen in petto hebben.

Dit zijn de verkenningen die we planden om seizoen 2017 met een goed gevoel op de kaart te zetten.

Les Hautes Alpes

Van vrijdag 7 oktober tot zondag 9 oktober trekken we naar Les Hautes Alpes in Frankrijk.
Het Parc National Des Ecrins wordt onze speeltuin. Hieruit zal de eerste editie van den TransHautesAlpes geboren worden. 4 dagen fietsplezier in een prachtige streek niet zo zot ver van huis.

Portugal

Van vrijdag 18 november tot zondag 20 november maken we de uitlopers van de Serra Da Estrella in Portugal onveilig.
Dit wordt de eerste meerdaagse vliegreis met Transactief, twee reisdagen en vier fietsdagen waarbij we geen enkel hoekje van deze prachtige streek onberoerd laten. TransEstrella is de naam, wordt dit je volgende meerdaagse fietsvakantie?

Kenia – Tanzania 

Of ga je in 2017 mee naar Kenia en Tanzania? Fietsen rond de Kilimanjaro, jawel dat gaan we echt voor jou verkennen van 28 oktober tot 06 november zijn wij daar en we nemen je graag mee tijdens het Transactief seizoen 2017. Transkili onthoud de naam maar goed! 🙂

Natuurlijk komen ook alle leuke dingen van 2016 terug, het zal moeilijk kiezen worden!