Rwandan Epic 2022

1.250,00

Maak je klaar voor het race van je leven. Unieke sfeer, prachtige natuur en veel, héél veel heuvels. Midden in het hart van Afrika.

Rwanda staat bekend als het land van de duizend heuvels (Le Pays des Mille Collines) dankzij de eindeloze ‘ups en downs’ in dit prachtige land.

Het adembenemende landschap van Rwanda en de warme, vriendelijke mensen bieden unieke ervaringen in een van de meest opmerkelijke landen ter wereld.

Het is gezegend met een buitengewone biodiversiteit, met ongelooflijke dieren die in het wild leven.
Vulkanen, bergregenwouden en uitgestrekte vlaktes wisselen elkaar af.
Merk op dat Rwanda een van de weinige plaatsen ter wereld is waar je de bedreigde berggorilla’s kunt bezoeken.

Rwanda ligt een paar graden ten zuiden van de evenaar en wordt begrensd door Oeganda, Tanzania, Burundi en de Democratische Republiek Congo.

Het is gerangschikt als het 8e veiligste land ter wereld door het World Economic Forum.
Deze veiligheid en stabiliteit hebben de investeringen, het toerisme en de economische groei de afgelopen 10 jaar drastisch doen toenemen. Het ontspannen en gastvrije gevoel zal duidelijk zijn vanaf het moment dat je landt!

Fietsen – Op 2 wielen stappen en trappen is echt een nationale manier van leven! De stevige single speed is een altijd aanwezige, en de 2019 ‘Tour de Rwanda’ zag meer dan 1 miljoen Rwandezen langs de wegen om het spektakel te ondersteunen. Rwanda heeft de perfecte wegeninfrastructuur om alle soorten fietsers te ontvangen. Van racefietsers over gravelriders tot mountainbikers.

Vluchten – Kigali heeft een superverbinding met Brussel, meer info kan je nalezen in het programma.

Weer – Rwanda heeft een gematigd tropisch hooglandklimaat, met lagere temperaturen dan typisch voor equatoriale landen vanwege de hoge ligging. Kigali, in het midden van het land, heeft een typisch dagelijkse temperatuur tussen 12 en 27 ° C met weinig variatie door het jaar.

Categorie: