Ambassadeur Christoffel

De Transfrontalier

De Transfrontalier is een driedaagse dwars door België.
We rijden in drie dagen van Kortrijk naar Luik langs de taalgrens en we overbruggen hierbij dagelijks zo’n 120km. Op de mountainbike! Drie totaal verschillende fietsdagen in ons eigen kleine landje.
Van de Vlaamse naar de Waalse Ardennen. Al 10 jaar staat hij op de agenda en hij werd er alleen maar mooier op! En dit komt onder andere door de goeie invloed van Christoffel.  

 

Groene Jongen

Ambassadeur Christoffel is in het dagelijkse leven een sportieve en een groene jongen. Hij is lid van het “Vlinderveld” een plukboerderij en hij laat zo veel mogelijk zijn wagen staan. Alle privéverplaatsingen legt hij af met de fiets of het openbaarvervoer. Zo gebeurt het dat Stoffel per fiets vanuit zijn woonplaats in Vilvoorde naar de start van het Kempenweekend in Mol fietst. En ook naar de start van de Transmorvan.
En die ligt in…
Jawel in Frankrijk. Zes dagen deed Christoffel erover waarna hij nog 6 dagen met ons meefietste en weer zes dagen terug naar huis! In 2022 Herhaalt hij deze stunt, maar verdubbelt hij de afstand. Stoffel fietst mee met de Grande Traversée du Massif Central van Millau naar Cap d’ Agde, dat is de Zuidelijke vervolg van de Transmorvan
De afstand van Brussel naar Millau is 950km en dat doet hij met de fiets en een tent!!
Bikepacken heet dat!

Christoffel Janssens

Transactief dat is niet alleen Harre en Sara. We rekenen elke dag op gemotiveerde mensen die de waarden van Transactief uitdragen. We noemen hen onze ambassadeurs!
Ambassadeur Christoffel is Transactief-fan van het eerste uur.
En wij van hem!
Alle reizen met Transactief maakte hij mee. We stellen hem hier graag aan je voor.

Keizer van de Transfrontalier

In 2017 reed Christoffel voor de eerste keer de Transfrontalier. De laatste 15km heeft hij niet meer kunnen rijden door een foutmelding op zijn GPS. Dat achtervolgde hem zodanig dat hij meteen inschreef voor de editie van 2018. De daarop volgende jaren heeft hij geen enkele Transfrontalier meer overgeslagen en is hij zelf aanpassingen aan het parcours gaan doen. Er bestaat zelfs een Stoffelversie van de tweede dag van Geraardsbergen naar Leuven. Een bonuslus van 15km die leidt langs enkele kunstwerken in openlucht. Vandaag krijgt Stoffel carte blanche van ons om het Transfrontalier parcours te pimpen en up to date te houden. Een job dat hij met hart en ziel doet!