Part of the crew Robbe

Mountainbiken is de max!

We ontmoetten Robbe voor de eerste keer op Velofollies in januari 2017.
Hij kwam op onze stand als een jonge puppy en vertelde dat hij mountainbiken “echt wel de max” vond en dat hij wel eens mee wilde gaan met “zoiets als Transactief”.
Sindsdien is hij niet meer van onze zijde geweken. En wij lieten hem ook niet meer los.

Robbe van Robuust

Robbe is ook een handige harry en deelt zijn passie graag.
In 2020 stond hij als een ware professor voor een klas van 30 Transactief dames die wilden bijleren over techniek op de fiets.

Als Robbe niet met Transactief bezig is, dan komt hij bij je thuis om aan je fiets te sleutelen. Hij is namelijk mobiele fietshersteller en reist heel Vlaanderen rond om ook bij jou thuis je fiets te herstellen.
Hier vind je alle info en kan je een afspraak maken met Robbe van Robuust 

Robbe Verstraete

Transactief dat is niet alleen Harre en Sara. We rekenen elke dag op gemotiveerde mensen die de waarden van Transactief uitdragen. We noemen hen onze ambassadeurs en sommigen zijn zelfs “part of the crew”
Robbe is zo’n deel van de Transactiefploeg. Hij staat ons bij tijdens onze reizen en zorgt ervoor dat het steeds een onvergetelijke ervaring wordt.
We love Robbe! En het zal niet lang duren voor jij hem ook in je hart sluit!

Ervaringsdeskundige

Robbe begon zijn “carrière” bij Transactief met een dagtocht in Noord-Frankrijk. Hij legde zijn eerste ervaring ook meteen vast op beeld. Check hier het filmpje 😉
Vandaag heeft Robbe al een groot aantal bike-ervaringen afgevinkt van zijn eindeloos lange bucketlist.
Het gros van die ervaringen beleefde hij met Transactief: