Gregory Nef

Wil je een avontuurlijke (E)MTB trip of dagtocht dan is transactief volgens mij het beste adres!...

Gregory Nef

Oda Bouwens

Zalige week in Schotland! Wil je de 7 Stanes rijden en op plekken komen waar je geen weet van hebt, doen!!! Begeleid en toch vrijheid. Iedere seconde genoten ❤️ Thanks Harre en Sara

Oda Bouwens

Luk Steemans

Tip Top reizen!

Luk Steemans

Willem Vos

Goede organisatie met toffe reizen!

Willem Vos

Eric VS

Het was weeral dik in orde daar!

Eric VS

Nicola Buydens

Ik was aanwezig tijdens een van de Transfrontalier weekends (5/22). Zowel de organisatie van ritten, de bevoorrading onderweg en de overnachtingen waren allen zeer goed. Belangrijk om te vermelden: Transactief wordt geleid door geweldig fijne mensen die tijdens de reis nog verder mee denken met de aanwezigen om alles naar wens af te stellen. Dit geeft hen een extra streep voor. Dank voor de ervaring.

Nicola Buydens

Wim Huyghe

Harre (& Sara) en Tres, nogmaals een mega dankjewel. Julie waren al zeer goed en worden nog altijd dat tikkeltje beter. Iedere keer opnieuw. Top service van begin tot einde. Kwaliteit met een dikke K! Tis duidelijk zeker nu 🙂 Dikke Merci. Heel erg genoten van deze 3 dagen.

Wim Huyghe

Jan Luts

Zeer aangenaam MTB weekend in de Ardennen gehad! Super parcours! Top tocht en goede organisatie, een aanrader! Doen!

Bart Van Renterghem

Gezapige sfeer, aangenaam. Gewoon gezellig meer moet dat niet zijn

Guy Wydouw

Bedankt voor de super toffe dagtocht in Trois-Points. Alles was tot in de puntjes goed georganiseerd. Gelukkig waren er achteraf een lekker drankje en wat versnaperingen!

Alex Dumarey

Hartelijk dank en dikke pluim voor de prachtige organisatie!! Mijn eerste ervaring met Transactief, zeer veel bijgeleerd! Hopelijk tot in de nabije toekomst.

Kris Verbesselt

Super team! Mensen die weten om op een toffe manier hun passie door te geven. Respect! O ja en 's middags super lekkere pasta op de dagtochten!

Kris Verbesselt Review Transactief

Roel De Cleen

Voor wie van een sportieve mtb uitdaging houdt vindt bij Transactief zeker zijn gading.

Roel De Cleen Review Transactief

Thomas Denckens

Top organisatie met uiteenlopende fiets- en wandelvakanties. En steeds met meer dan voldoende uitdagingen!

Thomas Denckens Reviews Transactief

Stefan De Schutter

Top organisatie, de gemoedelijke maar toch professionele aanpak zal elke biker/hiker zeker appreciëren

Jan V.d.B

TransNamur gereden met Transactief. Toffe tracks, goede organisatie en veel plezier op de apres bike. Zeker aanrader en voor herhaling vatbaar!

Review Jan V.d.B

Matthias Van Dender

Sinds enkele jaren een trouwe deelnemer. Altijd goede ervaringen gehad met leuke omgevingen en spannende tracks. Ik kom zeker terug.

Matthias Van Dender -review

Herman Janssens

Super mega de max concept. Iedereen kan op zijn eigen tempo de unieke GPX tracks volgen. Heb je een technisch mankement, dan is Harre je vent;-) Waarlijk een aanrader! Niemand zegt op zijn sterfbed was ik maar wat minder met Transactief meegeweest.

Herman Janssens Transactief Review

Cyriel Courteyn

No-nonsense, enthousiaste crew. 110% Biking emotions, zonder rompslomp. Kan niet wachten op onze volgende trip... Top!!

Review Cyriel Courteyn

Pieter Baert

Met Transactief moet je enkel denken aan trappen en navigeren. Ze voorzien prachtige routes, logies, bevoorrading en pechverhelping. Harre en Sara doen dit op een immer sympathieke wijze. Met Transactief is het altijd vakantie. Ik deed al meerdere binnenlandse en buitenlandse MTB trips met hen. Ook als je alleen inschrijft ontdek je steeds sympathieke mensen om mee samen te rijden. Ik heb er al vrienden voor het leven gemaakt.

Kevin Maes

Super fijn om met Harre en Sara op bike-weekend te gaan. Een echte aanrader. Je kan ook kiezen tussen verschillende afstanden, zodat je geen extreem trainingsbeest moet zijn om toch ook mee te kunnen op een meerdaagse fietsvakantie. De avonden zijn ook supergezellig. Allemaal heel handig dat je je van niets iets moet aantrekken. Gewoon fietsmateriaal meebrengen en de rest is top geregeld. Bevoorrading en pechverhelping onderweg. Ik ga zeker nog een aantal keer mee!

Kevin Maes Transactief Review

Patrick Lelie

Altijd een top organisatie. Al gedurende enkele jaren mijn vaste organisatie voor een MTB weekend. Dikwijls afgezien, veel gevloekt en soms den trackbouwer verwenst. Uiteindelijk altijd genoten en plezier gemaakt. Ongelooflijke baantjes bereden en prachtige landschappen gezien. Hopelijk kunnen we dit jaar ook weer op pad.

Patrick Lelie Transactief Review

Dirk De Bevere

Een paar weken geleden de Alps Epic gereden en ingeschreven via en begeleid door Sara en Harre van Transactief. De belevenis van de AE op zich is sowieso geweldig dankzij een superenthousiaste organisatie, maar dan wordt alles ook nog eens naar een hoger niveau getild door Transactief met een nog groter enthousiasme ... Geen enkele vraag, geen enkele dienst is te veel voor hen (zag ik vooral aan de vragen gesteld door andere deelnemers ;)). Voor volgend jaar is de AE nog niet beslist, maar als we terug gaan is het zeker met Sara en Harre! Toppers!

John Van Den Dorpel

Dit is geen reisorganisatie, maar vrienden die alles zullen doen om je goed te doen voelen zodat je alleen nog aan het fietsen moet denken. Nogmaals bedankt Harre en Sara

Wouter Van Paesschen

Super organisatie! Ik was al enkele malen op MTB-weekend geweest met andere organisaties, maar Transactief schiet er toch ver bovenuit! Niet normaal hoe geolied deze organisatie draait en hoe gepassioneerd Harre en Sara zijn!