Kristof Cools

Dit weekend meegeweest met Transactief naar de Voerstreek. Wat was dat allemaal. Geen km plat gereden. Het ging hevig op en neer met de nodige hoogtemeters tot gevolg. Na de ritten een gezellige drink met de bende en daarna samen eten. Meer moet dat niet zijn. Fantastisch Harre en Sara, doe zo verder en tot de volgende trip!!

Review Kristof Cools Transactief

Natascha Heyckers

Prachtige en zeer goed georganiseerde mtb-reizen met Harre en Sara ! Altijd goed verzorgd en geregeld. De ritten worden steevast gestart met een flauw mopje 😀.

Erwin Salden Review Transactief

Filip Van Den Eynde

Een ferm mtb weekend in de Voerstreek , de weergoden hebben ons enthousiasme niet kunnen temperen , prachtige streek en mooi uitgekiende omlopen. Topweekend thanks Harre, Sara en Lowie Filip vde trappistentrappers Grembergen

Filip Van Den Eynde Review Transactief

Erwin Salden

Fantastisch weekend achter de rug in de Voerstreek!! Van kletsnat tot een mooi zonnetje maar niets kon de pracht van de trails (Mercie Lowie) verpesten! Bedankt Sara en Harre voor een top weekend waar je altijd warm wordt ontvangen. Een beetje thuiskomen na een leuke dag trails rijden en je kan hen altijd alles vragen. Ze zoeken altijd voor een oplossing! Toppie

Erwin Salden Review Transactief

Pascale Degrève

Toporganisatie van Transactief ! Harre en Sarah staan altijd klaar voor technische, fysieke en mentale 😉 problemen. Alles goed voorbereid, grappige briefings om de dag te beginnen . Transvoeren biedt enorm veel variatie aan trails , van technisch tot gewoon genieten van de prachtige landschappen en de toffe compagnie! Geef ons nog van dat…..

Pascale Degrève Review Transactief

Stefan Denolf

Superweekend achter de rug. Mooie tracks en alles tiptop georganiseerd. De volgende trip is ondertussen reeds geboekt. Merci Harre en Sara.

Stefan Denolf Review Transactief

Wim Wyckmans

Transvoeren: heerlijke tracks, vleugje avontuur, genieten op de fiets!

Wim Wyckmans - review Transactief

Michelangelo Iannino

Mijn eerste kennis making met Transactief gebeurde 3 jaar geleden, samen met hen naar de Sudety mtb challenge te Polen. Sindsdien tweemaal de Franse Alpen gaan verkennen op de Alps Epic. Sara en Harre zorgen er steeds voor dat alles perfect verloopt, staan klaar voor de kleinste vragen, technische bijstand , tips en tricks, bevoorradingen,… . Dit alles in een uiterst ontspannen sfeer omringd door gepassioneerde bikers. Uit eigen ervaring kan ik meegeven dat Transactief een absolute meerwaarde is tijdens deze mtb meerdaagse. Ik kijk er alvast naar uit om de volgende mtb trip te boeken ! Steeds in goede compagnie en alles tot in de kleinste puntjes verzorgd!

Michelangelo Iannino review Alps Epic

Jeroen De Pauw

Tot de puntjes in orde en mooie, uitdagende routes. Je hoeft verder zelf enkel te kiezen welk fietstenuetje je aantrekt, de rest wordt voor jou geregeld!

Jeroen De Pauw review Transactief

Kristof Cools

Ben al een aantal weekenden mee gaan biken en moet zeggen dat het telkens meer dan in orde was. Harre en Sara leven echt voor hun werk. Zou met geen enkele andere organisatie mee willen gaan.

Kristof Cools Review Transactief

Ignace Braecke

Fantastische begeleiding, trip naar Portugal gedaan met Transactief en was top ook prijs-kwaliteit top !!! Geen stress omtrent biketransport, goede bevoorradingen, fijne mensen

Ignace Braecke Review Portugal

Joeri Holemans

Weekendje Luxemburg was tot in de puntjes geregeld. Mooie routes, goeie ravito lekker eten... kortom volledig ontzorgd enkel trappen en genieten.

Joeri Holemans review Luxemburg

Jan Helsen

Mijn eerste kennismaking met Transactief was in 2019 hun 9 daagse MTB vakantie in Tanzania. Met hun hulp heb ik die vakantie nog verlengt met een safari van drie dagen. Alles tezamen heb ik reeds 10 landen aangedaan met de MTB maar Tanzania staat op eenzame hoogte. Prachtige ritten, mooie Afrikaanse natuur, lekker eten, mooie slaapplaatsen in de natuur, wildlife,.....een nooit te vergeten vakantie waar ik nog wekelijks aan terug denk. Bedankt Sara en Harre voor deze vakantie en o ja het was dan wel te voet maar de Ol Doinyo Lengai was de topper der toppers. Ondertussen nog een weekendje in de Ardennen en enkele dag ritten in België met hun gereden. Allen piekfijn in orde. Zelfs niet zo gek ver van mijn deur op plaatsen waar ik al enige jaren ingericht toertochten ga rijden hebben ze mij nog verrast met paatjes die ik nog niet heb gereden. Kortom voor een MTB vakantie is er voor mij maar één adres.

Review Transactief Jan Helsen

Simon Walgraeve

Transactief is zooo veel meer dan een gewoon reisbureau! Reeds 2 meerdaagse wedstrijden gedaan met hen, Sudety Polen & Costa Blanca Bike Race en was beiden een topervaring! Sara en Harre staan altijd paraat, zowel op, naast, voor als achter de track, kennen de juiste mensen ter plaatse maar zorgen vooral altijd weer voor een hechte, vriendschappelijk sfeer in de groep! Kortom, wil een zorgeloze actieve vakantie met topmensen, effectief, ga op reis met Transactief!! Nog eens merci Sara & Harre, dit waren zeker niet mijn laatste reizen met jullie!

Simon Walgraeve Review Transactief

Bart Van Den Langenbergh

Al een paar keer met Transactief op fietstrip geweest. Superleuke mensen Harre en Sara, die altijd voor je klaar staan! Ook dit jaar opnieuw een reis gepland met hun, ik kijk er alweer naar uit!!!

Van Den Langenbergh Review Transactief

Wesley Berloo

Top organisatie !! Alles wordt georganiseerd voor je. Enkel inschrijven en Transactief zorgt voor de rest. Dit voor dichtbij MTB rit tot ver weg. Voor ieder wat wils. Van toeristisch tot uitdagend tot wedstrijd. Always an adventure. Kijk al uit naar de volgende MTB reis

Review Transactief Wesley Berloo

Frank Verlee

Altijd super georganiseerd en begeleid door Harre en Sara van Transactief. Een dikke 5. Doe zo verder👌🚴‍♀️.

Frank Verlee Review Transactief

Dimitri Lamote

Reeds drie weekend gedaan en telkens top: Houffalize, Trois Ponts, Stoneman. Altijd super georganiseerd en begeleid door Harre en Sara

Dimitri Lamote Review Transactief

Olivier Verenghen

Absolute aanrader! Laten niets aan het toeval over en zorgen ervoor dat je maximaal kan concentreren op het fietsen en het genieten.

Olivier Verenghen review Transactief

Gerrit Mostien

Altijd fijn om met Transactief op pad te zijn. Al meerdere reizen mee gedaan en steeds een toffe sfeer en prachtige tracks.

Gerrit Mostien Review Portugal

Bastiaan Asselman

Dit jaar voor eerste keer naar de Costa Blanca Bike Race geweest! Sara en Harre hebben super goed voor ons gezorgd. Je kan er alles aan vragen en niets is hen teveel. Over de race zelf ook niets anders dan lof. Lekker technisch en zeker niet te onderschatten. De kans is groot dat je me daar volgend jaar opnieuw zal terugvinden

Bastiaan Asselman Review Alps Epic

Bart Van Renterghem

Op 6 Mei weer een rit gedaan rond Trois Ponts. Was weer dik in orde, met één zeer ervaren Gids, die het voor iedereen veilig hield met gepaste tips en tricks.

Review Dagtocht Bart Van Renterghem

Marc Parmentier

Fantastische tracks, verzorgde bevoorradingen. Alles tot in de puntjes geregeld door Harre en Sara

Review Marc Parmentier Transcanal

Joe Lavanono

Met Transactief de Alps Epic gereden. Dankzij hun begeleiding deze race tot een goed einde gebracht. Reeds ver vooruit worden de deelnemers met elkaar in contact gebracht. Zo werden we goed geïnformeerd bij de voorbereidingen en werd het een hechte groep nog voor we elkaar gezien hadden. Ter plaatse zijn Harre en Sara elke dag aanwezig om de laatste info door te geven en hulp te bieden. Van technische bijstand tot drankenservice onderweg. Veel lof voor deze professionele en sympathieke organisatie.

Review Alps Epic Joe Lavanono

Kevin Mortier

Transactief, you rock 🙌🔥🚀

Review Kevin Mortier Schotland

Ruben Moors

Topvakantie met Transactief !! Top geregeld, voor herhaling vatbaar! Thanks Harre en Co!! I Like it en kom zeker terug!

Ruben Moors Review Schotland

Valerie Casteleyn

Prima aangepaste begeleiding Voor ieder wat wils. Nooit honger of dorst geleden, de bevoorrading stond op tijd klaar. Prachtige reis met vooral aangenaam gezelschap !

Valerie Casteleyn Review Schotland

Paul De Groeve

Ideaal ...wat een service...onderweg valt elektronisch onderdeel uit, onmiddellijk andere fiets gehuurd, eigen fiets wordt naar hersteller gestuurd..'s middags terug en hop rijden verder..plots dropper kapot...in hotel een kwartier werk...nieuwe kabel gestoken...terug op weg...fantastisch

Paul De Groeve Review Schotland

Jean Francois Seffen

Super organisatie. Bij technisch probleem = altijd een oplossing. Vriendelijk & hulpzaam. Alles op en top !

Jean Francois Seffen Review Schotland

Ramon van de Laar

Afgelopen week de Alps Epic mogen rijden. Gekozen om dit via Harre en Sara te doen zodat ik minder zelf hoef te regelen. Het rijden met Transactief heeft alleen maar pluspunten. ++ Gezelligheid ++ Info van de organisatie wordt omgezet in duidelijke communicatie ++ Dragen bij aan de beleving van de Alps Epic. ++ De marathon wordt niet lichter door Sara en Harre, maar de afgelegde hoogtemeters bollen een stuk makkelijker.

Ramon van de Laar Review Alps Epic

Rob Reijnders

Alps Epic 2023 voor de 4e keer met Transactief. Wellicht dat mensen denken waarom naar een wedstrijd gaan met een organisatie, het is toch al georganiseerd. Normaal gesproken zeker waar, echter Transactief zorgt voor nog meer gezelligheid. Je komt bij elkaar voor de start van de wedstrijd en zo ken je al gelijk een hoop deelnemers meer, er is een WhatsApp groep waar je ervaringen met elkaar kunt delen. En zeker veel fun en gezelligheid. Zeker aan te raden om met hen op pad te gaan. Tot volgende keer

Rob Reijnders Review Alps Epic

Bastiaan Asselman

Sara en Harre zijn mensen die meeleven in het event/wedstrijd. Ze brachten ook de sporters samen wat een leuk groepsgevoel creëerde. Dankzij hun bottel service kon ik ook met eigen drank rijden. Elke vraag/probleem werd dadelijk aangepakt. Jullie gaven me een positieve energie! Top gedaan! Tot de volgende keer!

Bastiaan Asselman Review Alps Epic

Jo Vertongen

Met Transactief de Alps Epic gedaan en het was een onvergetelijk avontuur! Via Whatsapp krijg je de juiste informatie op het juiste moment: reeds weken op voorhand mbt tot materiaal ed en tijdens de meerdaagse om een vlot verloop te garanderen. De begeleiders Sara & Harre zorgen voor wat extra sfeer en animo en staan in nauw contact met de wedstrijdorganisator. Gewoon doen !

Jo Vertongen Alps Epic Review

Ronny Van Hove

Leuk om met Transactief mee te gaan. Harre en Sara zijn mensen met veel kennis over wat ze doen! Zeer spontaan en telkens terug vakantiegevoel.

Gregory Nef

Wil je een avontuurlijke (E)MTB trip of dagtocht dan is transactief volgens mij het beste adres!...

Gregory Nef

Oda Bouwens

Zalige week in Schotland! Wil je de 7 Stanes rijden en op plekken komen waar je geen weet van hebt, doen!!! Begeleid en toch vrijheid. Iedere seconde genoten ❤️ Thanks Harre en Sara

Oda Bouwens

Luk Steemans

Tip Top reizen!

Luk Steemans

Willem Vos

Goede organisatie met toffe reizen!

Willem Vos

Eric VS

Het was weeral dik in orde daar!

Eric VS

Nicola Buydens

Ik was aanwezig tijdens een van de Transfrontalier weekends (5/22). Zowel de organisatie van ritten, de bevoorrading onderweg en de overnachtingen waren allen zeer goed. Belangrijk om te vermelden: Transactief wordt geleid door geweldig fijne mensen die tijdens de reis nog verder mee denken met de aanwezigen om alles naar wens af te stellen. Dit geeft hen een extra streep voor. Dank voor de ervaring.

Nicola Buydens

Wim Huyghe

Harre (& Sara) en Tres, nogmaals een mega dankjewel. Julie waren al zeer goed en worden nog altijd dat tikkeltje beter. Iedere keer opnieuw. Top service van begin tot einde. Kwaliteit met een dikke K! Tis duidelijk zeker nu 🙂 Dikke Merci. Heel erg genoten van deze 3 dagen.

Wim Huyghe

Jan Luts

Zeer aangenaam MTB weekend in de Ardennen gehad! Super parcours! Top tocht en goede organisatie, een aanrader! Doen!

Bart Van Renterghem

Gezapige sfeer, aangenaam. Gewoon gezellig meer moet dat niet zijn

Review Dagtocht Bart Van Renterghem

Guy Wydouw

Bedankt voor de super toffe dagtocht in Trois-Points. Alles was tot in de puntjes goed georganiseerd. Gelukkig waren er achteraf een lekker drankje en wat versnaperingen!

Alex Dumarey

Hartelijk dank en dikke pluim voor de prachtige organisatie!! Mijn eerste ervaring met Transactief, zeer veel bijgeleerd! Hopelijk tot in de nabije toekomst.

Kris Verbesselt

Super team! Mensen die weten om op een toffe manier hun passie door te geven. Respect! O ja en 's middags super lekkere pasta op de dagtochten!

Kris Verbesselt Review Transactief

Roel De Cleen

Voor wie van een sportieve mtb uitdaging houdt vindt bij Transactief zeker zijn gading.

Roel De Cleen Review Transactief

Thomas Denckens

Top organisatie met uiteenlopende fiets- en wandelvakanties. En steeds met meer dan voldoende uitdagingen!

Thomas Denckens Reviews Transactief

Stefan De Schutter

Top organisatie, de gemoedelijke maar toch professionele aanpak zal elke biker/hiker zeker appreciëren

Jan V.d.B

TransNamur gereden met Transactief. Toffe tracks, goede organisatie en veel plezier op de apres bike. Zeker aanrader en voor herhaling vatbaar!

Review Jan V.d.B

Matthias Van Dender

Sinds enkele jaren een trouwe deelnemer. Altijd goede ervaringen gehad met leuke omgevingen en spannende tracks. Ik kom zeker terug.

Matthias Van Dender -review

Herman Janssens

Super mega de max concept. Iedereen kan op zijn eigen tempo de unieke GPX tracks volgen. Heb je een technisch mankement, dan is Harre je vent;-) Waarlijk een aanrader! Niemand zegt op zijn sterfbed was ik maar wat minder met Transactief meegeweest.

Herman Janssens Transactief Review

Cyriel Courteyn

No-nonsense, enthousiaste crew. 110% Biking emotions, zonder rompslomp. Kan niet wachten op onze volgende trip... Top!!

Review Cyriel Courteyn

Pieter Baert

Met Transactief moet je enkel denken aan trappen en navigeren. Ze voorzien prachtige routes, logies, bevoorrading en pechverhelping. Harre en Sara doen dit op een immer sympathieke wijze. Met Transactief is het altijd vakantie. Ik deed al meerdere binnenlandse en buitenlandse MTB trips met hen. Ook als je alleen inschrijft ontdek je steeds sympathieke mensen om mee samen te rijden. Ik heb er al vrienden voor het leven gemaakt.

Kevin Maes

Super fijn om met Harre en Sara op bike-weekend te gaan. Een echte aanrader. Je kan ook kiezen tussen verschillende afstanden, zodat je geen extreem trainingsbeest moet zijn om toch ook mee te kunnen op een meerdaagse fietsvakantie. De avonden zijn ook supergezellig. Allemaal heel handig dat je je van niets iets moet aantrekken. Gewoon fietsmateriaal meebrengen en de rest is top geregeld. Bevoorrading en pechverhelping onderweg. Ik ga zeker nog een aantal keer mee!

Kevin Maes Transactief Review

Patrick Lelie

Altijd een top organisatie. Al gedurende enkele jaren mijn vaste organisatie voor een MTB weekend. Dikwijls afgezien, veel gevloekt en soms den trackbouwer verwenst. Uiteindelijk altijd genoten en plezier gemaakt. Ongelooflijke baantjes bereden en prachtige landschappen gezien. Hopelijk kunnen we dit jaar ook weer op pad.

Patrick Lelie Transactief Review

Dirk De Bevere

Een paar weken geleden de Alps Epic gereden en ingeschreven via en begeleid door Sara en Harre van Transactief. De belevenis van de AE op zich is sowieso geweldig dankzij een superenthousiaste organisatie, maar dan wordt alles ook nog eens naar een hoger niveau getild door Transactief met een nog groter enthousiasme ... Geen enkele vraag, geen enkele dienst is te veel voor hen (zag ik vooral aan de vragen gesteld door andere deelnemers ;)). Voor volgend jaar is de AE nog niet beslist, maar als we terug gaan is het zeker met Sara en Harre! Toppers!

John Van Den Dorpel

Dit is geen reisorganisatie, maar vrienden die alles zullen doen om je goed te doen voelen zodat je alleen nog aan het fietsen moet denken. Nogmaals bedankt Harre en Sara

Wouter Van Paesschen

Super organisatie! Ik was al enkele malen op MTB-weekend geweest met andere organisaties, maar Transactief schiet er toch ver bovenuit! Niet normaal hoe geolied deze organisatie draait en hoe gepassioneerd Harre en Sara zijn!